Begrænsninger og advarsler

Forbudt-liste over programmer

Som standard indeholder listen med begrænsede programmer følgende programmer:

Kaspersky Safe Kids blokerer disse programmer, så børn ikke kan bruge dem til at omgå dine begrænsninger ved at besøge forbudte websteder og bruge ubegrænset tid på computeren. Vi anbefaler ikke, at du ændrer disse indstillinger, hvis du vil blokere skadeligt indhold i browsere eller oprette en tidsplan over, hvornår dit barn kan bruge Mac'en.

Flytning af Kaspersky Safe Kids til en ny Mac med Overførselsassistent

Hvis du flytter Kaspersky Safe Kids fra din gamle Mac til en ny Mac ved hjælp af Overførselsassistent, vil programmet ikke være forbundet til My Kaspersky efter migrering. Børnebeskyttelse deaktiveres som standard. For at fortsætte beskyttelsen ved hjælp af de indstillinger, der er angivet på My Kaspersky, skal du logge på My Kaspersky i programmet.